Csatlakozó eszközök

Dugvillák/dugaljzatok

Az UltraTech® termékkínálatában megtalálhatók a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek megfelelő egyfázisú 250V/16A-es szerelhető dugvillák és lengő dugaszoló aljzatok.

Lakossági felhasználók részére fehér színben, kétféle szerelhető dugvilla áll rendelkezésre: az UT-PL103WH típus hátoldali, az UT-PL104WH pedig alsó kábel bevezetéssel. Mindkettő polipropilénből készül, melynek következtében ütésállóságuk rendkívül jó. Mindkét típus esetében a bekötő kábelek rugalmas kábel bevezetőkön keresztül csatlakoztathatók a dugvillákra, melynek köszönhetően a kábelekben futó vezetékek esetleges elhasználódásának, törésének esélye minimalizálódik.

Lengő aljzatkét az UT-SO106WH típusú szerelhető dugaszoló aljzatot ajánljuk az előbbi termékek párjaként, mely megjelenésében és műszaki tulajdonságait tekintve megegyezik az előbbi két termékkel. Továbbá a dugaszoló aljzat gyermekvédelemi csappantyúkkal van ellátva, a feszültség alatt álló részek nem kívánt megérintésének megelőzése érdekében.

A robosztusabb kivitelű UT-PL101BK és UT-PL102BK típusú dugvillák elsősorban ipari felhasználásra készülnek IP44-es védettséggel, azaz kültéri alkalmazások esetén is használhatóak. A rugalmas gumi burkolat biztosítja, hogy a dugvillák mostohább körülmények esetén is (pl. építkezések, iparszerű használat stb.) időtállóak legyenek. Fekete színük jól párosul pl. szerszámgépek, egyéb háztartási eszközök stb., fekete PVC, vagy gumikábeleihez.

Előbbi két dugvillához remekül illeszkedik lengő aljzatként az UT-SO105BK típusú, IP44 védettségű szerelhető dugaszoló aljzat. Gumi burkolata és csapfedele szintén alkalmassá teszi ipari körülmények között történő használatra, akár kültéren is. Ez a dugaszoló aljzat is gyermekvédelemi csappantyúkkal van ellátva, az esetleges áramütések megelőzése érdekében.

A fent említett összes UltraTech® dugvilla és lengő dugaszoló aljzat közös jellemzője a könnyű szerelhetőség, valamint az ergonómikus kialakítás a könnyebb kezelhetőség érdekében. Továbbá, mindegyikük védőérintkezővel van ellátva a védővezető csatlakoztatásához.

Amennyiben a szerelhető dugvillákkal és lengő dugaszoló aljzatokkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, úgy az UltraTech® csapata készséggel áll rendelkezésére a +3630 9911537-es telefonszámon, vagy e-mailt is írhat az info@ultratech-world.com e-mail címre.