Segédanyagok

Szigetelőszalagok

Az UltraTech® csapata örömmel mutatja be termékportfóliójának legújabb tagját, a villanyszerelők számára nélkülözhetetlen szigetelőszalagokat.

Az UltraTech® szigetelőszalagok kétféle alapméretben és az alapméreteken belül számos színvariációban érhetőek el. Az UT-TP2019 jelű sorozat 19mm-es szélességben készül és egy tekercs 20m szigetelőszalagot tartalmaz. A színválaszték igen széles, a termék fehér, fekete, kék, piros, sárga, szürke, zöld és zöld-sárga színekben létezik.

Az UT-TP2050 jelű nagyobbik testvér már 50mm szélességű és ugyancsak 20m szigetelőszalagot tekerhetünk le egy csévéről. A ritkább felhasználás következtében fekete és fehér színekben érhető el a termék.

Mindkét sorozat 0,13mm-es anyagvastagságú lágy PVC-ből készül, melynek köszönhetően a szigetelőszalag átütési szilárdsága eléri a 4kV-ot. Az UltraTech® szigetelőszalagok előnyös tulajdonsága sok más hasonló termékkel szemben, hogy az alkalmazott rendkívül jóminőségű ragasztóanyag következtében a szigetelőszalag akár még -10˚C-os hőmérsékleten is jól tapad. Továbbá, a 38mm-es belső átmérőjű papírcséve lehetővé teszi a kényelmes, kétujjal történő bandázsolást is. Bandázsoláskor nem kell aggódni a szakadás miatt sem, ugyanis a termék 150%-os nyúlásnál szakad csak el. Az UltraTech® szigetelőszalagok toxikus fémtartalma rendkívül alacsony, ami az ólom esetében < 1000 ppm -et, míg a kadmium esetében mindösszesen < 100 ppm-et jelent. Ha bármilyen további kérdése merülne fel a szigetelőszalagokkal kapcsolatban az UltraTech® csapata készséggel áll rendelkezésére.